tiistai 29. joulukuuta 2009

Kyllä nyt nukuttaa!

Nyt kun joulu on reipppaasti ohi, voin paljastaa joululahjojen hittituotteen: aika monesta paketista lähipiirissäni paljastui torkkupeitto! Tässä kuva kahdesta; luonnonvalkoisesta ja ruskeasta:

Lisäksi yhteen pakettiin käärin tämän enkelinsiipityynyn - kiitokseksi idean keksijälle!

3 kommenttia:

 1. Hei Hilduska!

  Oli pakko kommentoida sinulle, kun luin tänään kommenttiasi Hanniksen blogista.

  Meillä on myös Kannustalon Rauhala,kohta 6 vuoden ikäinen:). Meillä kuten Hanniksen blogiin tänään kirjoittelinkin on myös makkareissa vaatekaapit,jotka vuoden asumisen jälkeen todettiin aika turhiksi ja siirsimme muiden paitsi miehen vatteet alas kodinhoitohuoneen kaappeihin.

  Minulle oli tästä kahden kerroksen pyykkirumbasta rakennusvaiheessa varoiteltu, mutta halusin ehdottomasti makuuhuoneisiin komerot.

  Ja nyt ollaan siis siinä tilanteessa, että niin "luksus" yläkerran vanhempienmakkarin yhteydessä oleva vaatehuonekin on vähän turha. Sen tilankin olisi siis voinut käyttää toisin.

  Kaikilla meillä on tietysti omat systeemit ja suunnitelmat,hyvä niin. Ajattelin vaan kertoa kokemuksia, kun vielä olette sellaisessa vaiheessa jossa kaikki on vielä mahdollista.

  Jos ei tykkää ajatuksesta vaatehuone kodinhoitohuoneen tiloissa niin voisihan sitä khh sitten muokata, niin että kaikki vaatteet mahtuisi kaappeihin.

  Tämä kirjoitus vain siksi, kun käytännössä tuntui että pyykkivuoret ainakin meillä kasvoivat hurjiksi kun en saanut aikaiseksi niitä aina pesun jälkeen kavuta yläkertaan kaappeihin.
  Nyt asia hoituu vaivattomasti. Sen kun koneesta nostaa kuivuriin/naruille ja siitä suoraan kaappiin!

  Tsemppiä teille talonrakennusprojektiin!

  Terkuin, Anniina:)

  VastaaPoista
 2. Moi Anniina!
  Wau, kiitos kommentistasi! Meillä on kyllä kodinhoitohuoneessa kaikki vielä mahdollista, joten täytyy vakavasti harkita. Montako&minkä ikäiset lapset teillä on? Meillä 3 ja 6 vee ja jotenkin hullusti kuvittelen, että kun kasvavat, tämä asia helpottuisi...? :) Monenlaista toiveajatteluahan sitä on ;)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Meillä on kolme lasta. Kaksi "isoa" ovat jo 5 ja 8 vuotiaat sekä pikkuinen juuri 2 vuotta täyttänyt.

  Tsemppiä teille ratkaisuihin ja toivottavasti saatte hyvät systeemit tehdyksi!

  Terkuin, Aniina:)

  VastaaPoista