maanantai 7. joulukuuta 2009

Iso Askel

Viimeinen kuukausi on ollut vauhdikas. Olen pitkään suunnitellut oman yrityksen perustamista ja tämän syksyn tehnyt liiketoimintasuunnitelmaa ja selvityksiä. Nyt se on sitten totta: olen perustanut kangaskaupan! Kivijalkamyymälää en ole pykäämässä, vaan toimin kotitiloissa ja tavoitteena on avata nettikauppa ensi vuoden alkupuolella. Kun vuoden päästä asumme maalla, muuttaa kauppa mukana.
Valikoimissa traditionaalisen tyylin kankaita, maalaisromanttisia, klassisia, ihania, vähän erilaisia. Lastenvaatekankaita tulee myös, nyt on sametteja, trikoota, fleeceä.
Ompelutarvikkeita, nappeja ja nauhoja tulee valikoimaan. Myös valmiita ja puolivalmiita tuotteita.
Avoimet ovet on vietetty ja nettikaupan rakennus alkaa. Tästä se sitten lähtee!

2 kommenttia:

 1. Moikka, löysin nyt tämän sinunkin blogin, kiva :)

  VIHJEVIHJEVIHJE:
  Jos löydät ja alkaisit maahantuomaan luomupuuvillaa ja ekologista bambukangasta, sekä mahdollisimman reilua silkkiä ja villaa, niin tämä tyttö tekisi taatusti tilauksia. Plus että mulla on Bellevillessä noita alihankkijoita jotka olisi kiinnostuneita ekokankaista.

  Mahtavat tsempit yritykselle!

  VastaaPoista
 2. Heippa Piaf!
  Kiva, että löysit tänne! :) Kiitos vinkistä, aivan mahtava juttu, koska jotain tuollaista kategoriaa olen ajatellutkin ja ekoasiat kiinnostavat. Ilmineeraan sinulle heti, kun valikoimaa löytyy! :)

  VastaaPoista