tiistai 29. joulukuuta 2009

Kyllä nyt nukuttaa!

Nyt kun joulu on reipppaasti ohi, voin paljastaa joululahjojen hittituotteen: aika monesta paketista lähipiirissäni paljastui torkkupeitto! Tässä kuva kahdesta; luonnonvalkoisesta ja ruskeasta:

Lisäksi yhteen pakettiin käärin tämän enkelinsiipityynyn - kiitokseksi idean keksijälle!

maanantai 28. joulukuuta 2009

Laskoskaihdin tyttöjen huoneeseen

Tämän laskoskaihtimen tein tilaustyönä tyttöjen leikkihuoneeseen. Kaihdin tehtiin vuorillisena vaaleanpunaisesta puuvilla-patjaraidasta. Systeemi on itse rakennettu: alareunan sisällä puurima, verhon takana laskosverhonauhat ja nailonnyörit, joiden avulla laskokset muodostuvat. Yläreunassa on seinään kiinnitettävä puurima, jossa silmukkaruuvien kautta kulkevat nailonnyörit sivulle ja johon verho kiinnitetään tarranauhalla. Hmm, taisi olla turhankin tiivistetty selostus... Kirjasta Verhot ja kaihtimet (Ganderton & Watkinson) löytyy malli, josta tämä on sovellettu.

tiistai 22. joulukuuta 2009

Valelaskoskaihdin ja tyynynpäälliset poikien huoneeseen

Tästä raikkaasta tähtikuosista tein tilaustyönä laskosverhon ja tyynynpäälliset. Tuli ihanat, vaikka itse sanonkin! :) Tähtikuosi on kyllä vahva vaihtoehto meidänkin pojan tulevaan huoneeseen....

maanantai 7. joulukuuta 2009

Iso Askel

Viimeinen kuukausi on ollut vauhdikas. Olen pitkään suunnitellut oman yrityksen perustamista ja tämän syksyn tehnyt liiketoimintasuunnitelmaa ja selvityksiä. Nyt se on sitten totta: olen perustanut kangaskaupan! Kivijalkamyymälää en ole pykäämässä, vaan toimin kotitiloissa ja tavoitteena on avata nettikauppa ensi vuoden alkupuolella. Kun vuoden päästä asumme maalla, muuttaa kauppa mukana.
Valikoimissa traditionaalisen tyylin kankaita, maalaisromanttisia, klassisia, ihania, vähän erilaisia. Lastenvaatekankaita tulee myös, nyt on sametteja, trikoota, fleeceä.
Ompelutarvikkeita, nappeja ja nauhoja tulee valikoimaan. Myös valmiita ja puolivalmiita tuotteita.
Avoimet ovet on vietetty ja nettikaupan rakennus alkaa. Tästä se sitten lähtee!